Curaprox Perio Plus+ Balance munnskyll 0,05 klorhexidin

Curaden Germany GmbH

Pris
kr 182,00
Varenr.
245971
Lager
På lager

Kvantumsrabatt

Loading...

Perio Plus+ Balace med CHX 0.05 % og CITROX®/P  (200 ml)

CHX munnskyll blandet med CITROX® – the power of nature

Perio Plus+ Balance har en moderat dosering av klorheksidin.

Beskyttelse mot tannkjøttssykdommer
Perio Plus + Balance munnskyll med klorhexidin 0,05% og CITROX® / P formel (200 ml)
Aktive ingredienser:

 • Klorheksidin-diglukonat 0,05% for påvist kjemisk bekjempelse av bakterier
 • CITROX® / P formula - naturlig ekstrakt av bittere appelsiner kombinert med polylysinaminosyrer for å sikre langvarige antibakterielle effekter
 • Syklodextrin for beskyttelse mot virus og for å hindre dårlig ånde
 • Hyaluronsyre for å akselerere regenerering
 • Xylitol for en behagelig smak, for å beskytte mot karies og sikre sterke tenner
 • PVP / VA for en meget effektiv beskyttende film over tenner, tannkjøtt og munnslimhinne
 • Ingen alkohol

Instruksjoner for bruk
Skyll 10 ml ufortynnet i 60 sekunder. Morgen og natt, i opptil 1 måned. Advarsel: Kun til oralt bruk. Ikke svelg.
Oppbevares utilgjengelig for barn.

Klorhexidin pluss naturen Tannleger har forskrevet klorhexidin i nesten 70 år, og med god grunn: det fungerer. I tillegg til klorhexidin-diglukonat inneholder Perio Plus + naturlige bioflavonoider ekstrahert fra bitre appelsiner (Citrus aurantium amara): CITROX®.
Enda sterkere effekt Bioflavonoider av CITROX® har kraftige, iboende antibakterielle og antivirale egenskaper. CITROX® forbedrer til og med den antibakterielle effekten av klorhexidin. Ved å kombinere CITROX® og klorhexidin-diglukonat viser Perio Plus + seg å være ekstremt effektiv. Vi presenterer CITROX® / P-formelen CITROX® kommer rett fra naturen. Det er et naturlig bioflavonoid ekstrahert fra bitre appelsiner (Citrus aurantium amara) og er sterkt effektivt mot bakterier, virus og sopp. For å sikre at den fester seg godt til tennene, tannkjøttet og munnslimhinnen for en langvarig effekt, kombineres den med en annen naturlig ingrediens - polylysinaminosyrer - for å lage CITROX® / P-formelen. God smak, ingen innvirkning på smak Perio Plus + smaker godt takket være CITROX® og smaken som er utviklet av smakekspertene på Givaudan. Videre har ikke Perio Plus + noen innvirkning på smakssansen din - fra appelsinjuice til pizza, alt smaker som det skal. Tips for å minimere misfarging Unngå inntak av tobakk, kaffe, svart og grønn te, rødvin, bær, karri og safran under behandlingen med Perio Plus +. Dette vil holde misfargingen på et minimum. Rengjør tennene grundig med en tannbørste, og vurder å bruke en whitening tannkrem som fra sortimentet vårt ‘Black Is White’ eller BE YOU. Misfarging fjernes enkelt av tannpleier. Hyaluronsyre fremskynder prosesser Hyaluronsyre anbefales spesielt etter operasjoner. Den regulerer fuktighetsnivået, fremmer cellevekst og fremskynder regenerering. Noen Perio Plus + -produkter inneholder derfor hyaluronsyre. Forsiktighet Bruk bare Perio Plus + eller andre klorhexidin munnskyll etter tannlegenes anbefaling. Under normale omstendigheter er ikke dette produktet nødvendig - tannbørster og mellomromsbørster er tilstrekkelig for å rengjøre tennene, tannkjøttet og munnslimhinnen. Følg alltid instruksjonene fra din tannlege."

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×