Betingelser for kjøp

Priser
Alle priser er oppgitt i norske kroner inklusiv mva.

Betaling
Bankkort / Kredittkort: Vi benytter 3D-Secure betalingsløsning som er verifisert av Visa og MasterCard. Ingen personlige opplysninger blir registrert. All informasjon foregår mellom deg og din bank.
Betal med faktura: Benytter du faktura får du 14 dagers betalingsutsettelse. Fakturaløsning er levert av Klarna og krever kredittgodkjenning. Det er derfor viktig at alle dine kontaktopplysninger stemmer med folkeregistret. Hos Klarna er det også mulig å få delbetalingsordninger på dine fakturaer.
Vi benytter Klarna sin løsning for bankkort/kredittkort og faktura i vår nettbutikk.

Klarna.png


Levering
Bestilte varer sendes med Posten/Bring enten som pakke eller småpakke levert i postkassen. Alle ordre over kr 800 inkl. mva. sendes fraktfritt. 
Alle bestillinger sendes fra vårt sentrallager i Tyskland. Fortolling utføres av oss uten at du belastes for ytterligere kostnader. Er ikke alt du bestiller tilgjengelig, sendes likevel bestillingen umiddelbart. Eventuelt restnoterte varer ettersendes kostnadsfritt så snart de kommer på lager.

Bestillinger som kommer inn før kl 10.30 sendes samme dag. Postpakker ankommer postkontor på Østlandet normalt etter 2 virkedager, for Vestlandet og Midt-Norge 3 dager og for Nord-Norge 4 dager. Småpakker leveres i postkassen 3-5 dager etter bestilling.

Pakken vil bli liggende på hentestedet i 7 dager. Hvis du ikke henter den etter 7 dager, vil den bli returnert til oss. Du vil da bli fakturert et gebyr på kr. 300 for å dekke gebyr- og returkostnader fra transportør. Med mindre vi får beskjed om annet, vil pakken bli sendt til deg på nytt.Angrerett/Reklamasjon
Du har angrerett innen 14 dager dersom du ikke er fornøyd (ifølge forbrukerkjøpsloven), men du må selv dekke kostnaden for returen. 
Ved feillevering eller ved feil på varen, dekker vi returfrakt og sender ny vare uten ekstra omkostninger.
Ved retur skal varen være i uskadet og uåpnet stand. Vi tar ikke skadete, åpnede varer eller varer som ikke er i original forpakning i retur. Ved retur skal en kopi av følgeseddel eller faktura følge varen.
Angreskjema finner du her

Personvern
Vi tar personvern på alvor og lagrer dine data sikkert. Les vår personvernerklæring her.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×